måndag 8 augusti 2011

Andra veckan i augusti.

Vi är redan inne i andra veckan i augusti, vart tar tiden vägen? Tiden rusar iväg, och vi lunkar så sakta på med den. Vi lever efter mottot "Carpe diem".

Krister har det första sjukhusbesöket, efter hjärtinfarkten, avklarat. Vad det besöket gav, var lite information om vad läkaren i Jönköping, hade skrivit i remissen till Värnamo om infarkten, och en koll av blodtrycket.
Idag kom en kallelse till Sjukgymnastiken, för hjärtrehabilitering (konditions-och styrkebedömning). Det tycker jag känns positivt.


I fredags fyllde Cajsa 10 år. Hon bjöd på en trevlig fest, med god mat och en egenkomponerad tårta, som hon hade gjort en ritning på långt tidigare. Garneringen, marsipanrosor, hade hon gjort själv och plockat de olika sorters bär hon kunde hitta i trädgården.
I lördags hade vi glädjen av att få ha James hos oss över natt. Jag hoppas och önskar, att våra barnbarn förstår vilken glädje de skänker oss.
I morgon bär det åter igen av till Forsheda, för då fyller en annan` liten´ flicka år :)


Jag har alltid varit fascinerad av stenar. Stenar som finns i naturen, men inte minst alla stenar, som finns i vår trädgård. Vilket enormt arbete som ligger bakom gångar, trappor och stengärdsgårdarna runt huset.
Speciellt en av trapporna, bara älskar jag. Den är så vacker med sina ojämna trappsteg och växterna som har rotat sig där. Det känns lite som att den leder till en sagovärld.
Detta berättade jag, för ett tag sedan för `Nettan´, och hon sa att hon kände likadant, för just den trappan. Det gjorde hon redan, som liten flicka, när hon var på besök hos Mormor och Morfar.
Så  `Nettan´, här kommer ett bildspel på `våra stenar´ och trappan, plus några stenar, från våra promenader.





  T.C.Y









2 kommentarer:

  1. Vad vackert bildspel med alla vackra stenar. Alla barnbarns fötter som har vandrat på Norlid i olika generationer har en speciell känsla kvar i kroppen när man tänker tillbaka. Jag tror att stora resp lilla stentrappan är något av Norlids speciella atmosfär...LOVE!!!

    SvaraRadera
  2. Vilket fint bildspel du gjort. Du har så rätt, stenar är vackra och deras skönhet försvinner inte i första taget.
    Bra att Krister får gå vidare i sin träning.
    Kramar

    SvaraRadera