lördag 10 december 2011

Julstök i höstrusket



Honungsgriljerade revben, en av de större favoriten på mitt julbord.

Det trista vädret har medfört något positivt också. Jag har den hemlagade julmaten klar, trots att vi inte har tänt det tredje adventsljuset än.
Där förhastade jag mig ;) julkorven är inte stoppad ännu.
Det får bli när lilla fröken Cajsa har tid. I år blir hon nog det enda barnbarnet, som har tid över till det :)

Eftersom jag tycker det är roligt att fixa med maten till jul, gör jag det trots att vi blivit erbjudna att vara hos Tina och fira jul.
Så länge det finns möjlighet, tycker jag vissa traditioner ska bevaras.
Vi vill ju inte missa traditionen med lutfiskmiddag i Forsheda på juldagen (eller hur Tina?) :)




Barnbarnen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Degen är fixad och klar för utbakning.
Ta med er föräldrarna och kom. De större degarna är era, jag och Krister nöjer oss med en halv sats deg i år. Vi har kommit underfund med att vi blir inte snällare av att äta många pepparkakor ;)

T.C.Y

2 kommentarer:

  1. Klart vi ska ha lutfisk i år. Men wow vad du har legat i. Ja lillhönan får höra av sig efter alla åtaganden hon har.... Nu rinner det i mungiporna gör jag ser..........revbensspjällen ........och degen......LEEEEEEEEEER
    tina =-O

    SvaraRadera
  2. Du är ju fantastisk !!! Skicka lite energi!! Kram, Gudrun. PS otroligt fin "välkommen-bild"

    SvaraRadera